Христана Манова бе откровена до край и сподели  по бТВ,

...
Христана Манова бе откровена до край и сподели  по бТВ,
Коментари Харесай

Не съжалявайте пияната психоложка, която отпадна от „Ергенът”

Христана Манова бе откровена до край и сподели  по бТВ, че не знае какво в действителност е търсила в сантименталното шоу. Но пък призна много пикантни неща за живота си откакто остана без роза на ранен стадий от риалити формата.

След като не получи от Алек заветната роза в снощния епизод кюстендилската мома си разреши да разкрие какво се случва в действителния й живот. След като срещнала богат предприемач и се влюбила в него Хриси го последвала в столицата. Където се събрала с него и живеят под един покрив. Заради него  тя напуснала родния си град и към този момент е софиянка. Въпреки, че твърдеше, че занищо на света няма да напусне Кюстендил.

Това е един от забавните обстоятелства, за които призна момичето, което се похвали, че е дъщеря на авторитетно семейство и няма желание да се реалокира в столицата дори и за пари.

Новият й е предприемач, който има проспериращ бизнес с коли като с присъщия за нея жанр изясни: ”Подлъга ме и ме заведе в София!, сподели в „ Преди обед ” някогашната детска психоложка.Като добави, че връзката  им е сериозна.  Двамата с половинката си мечтаят за дете, а Хриси не пожела да признае в ефир дали бебето към този момент е на път.

Но добави, че има освен скандална страна, само че и добра, която не можа да разкрие в шоуто. Оказа се, че Хриси се е отдала на щедрост и оказва помощ на остарели хора от Кюстендил, които живеят сами и се усещат самотни. Може би по този начин желае да почисти скандалния си имидж в „ Ергенът ”.

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР